keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ruokailutila

Vihdoin ja viimein alkaa koti näyttämään siltä miltä haluan. Pikkuhiljaa ollaan saatu ostettua huonekaluja ja sisustustavaroita lisää. Nyt olisi tarkoituksena käydä läpi huone huoneelta meidän vuokra-asunnon muodonmuutos vanhasta 70-luvun kämpästä vaaleaksi ja viihtyisäksi asunnoksi.

Ensimmäisenä esittelyssä on tänään viimeistelty ruokailutila, tai siis keittiön ja olohuoneen välinen ruokapöydälle tarkoitettu paikka...
Asuntohan siis rempattiin katosta lattiaan ja saimme itse valita maalit. Yllätys yllätys päädyimme valkoiseen. Kuitenkin takaisin ruokailutilaan. Aluksi meillä oli käytössä pieni ruokapöytä joka riitti juuri ja juuri kahdelle. Sitten saimme vanhempieni vanhan ruokapöydän, johon mahtuu hyvin neljä ihmistä syömään. Aluksi seinä oli tyhjä, mutta se oli niin tylsä, että päätin laittaa siihen taulun, joka lojui varastossa. Nyt viimeinkin (Sring-hyllyn innoittamana) ostimme Ikeasta Ekby Gällö-hyllyn. Hyllyhän ei ole aivan niin kiva kuin String-hylly, mutta sopii kyllä mielestäni ruokapöydän päälle erinomaisesti.
Ennen remonttia

Remontin jälkeen


Tylsä tyhjä seinä

Väliaikaista täytettä tyhjään seinään

Ja vihdoinkin mieluisa näkymä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti